Klimmen tegen MS

De sponsortoezeggingen voor Klimmen tegen MS bedragen op dit moment € 430,00. Hartelijk dank hiervoor.

zondag 3 maart 2013

De zwakste schakel

De laatste 10 kilometer zou het gebeuren. Met een gemiddelde snelheid van 35 kilometer per uur zou hij bij me wegfietsen, zei Wim. We zullen het nooit weten. Op de heide van Bakkeveen brak zijn ketting. Ik mocht hem naar de drie Provinciën trekken alwaar vervangend vervoer werd geregeld. Totdat moment een mooie afwisselende ATBtocht. Misschien wel de laatste van het jaar. En natuurlijk met goede gesprekken over de teleurstellingen van en in het leven. En dat het nu toch echt tijd wordt dat er op de Dijklaan Wiedergutmachungschnitzels gebakken worden.

2 opmerkingen:

Wickie zei

Het moest natuurlijk eens gebeuren dat de man die nog nooit zijn ATB banden heeft hoeven oppompen met andere pech of maleur te kampen zou krijgen. Helaas moest J-W daar getuige van zijn en kon hij in het laatste en snelste deel van de koers niet verhalen van zijn prachtige, door 6 Dijkridders gemiste, voordracht tijdens de ALV van de TFC (binnenkort SFC) Westerkwartier die handelde over zijn heldendaden op de hellingen van de ons zo bekende Mont Ventoux. Uiteraard houdt Wim dit tegoed.
Jammer dat een waarschijnlijk laatste ATB seizoensrit zo moest eindigen. Nu het weer weer beter wordt kunnen wij ons per Racefiets richten op de AGR.

Een goede zondag,
WdV

Anoniem zei

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de verdachte W.H te Leek met voorbedachte rade een zwakke schakel in zijn ketting heeft laten zetten om het gevecht niet aan te hoeven gaan.

Ik roep hierbij getuigen op om zich te melden als ze van deze malversaties op de hoogte zijn. Wellicht iets voor de Commissie Sorgdrager ?


VDS24